2014 Po našem… z Mikulova (ČT1)

Aleš Háma a Jožka Šmukař uvádějí nový zábavný pořad plný písniček, veselého vyprávění a atraktivních soutěží.
Česká televize přichází s novým zábavným pořadem, který nabídne v sobotním večeru směs krásných převážně lidových písniček, veselého, ale i trochu poučného vyprávění o zajímavostech mikulovské oblasti a i několik atraktivních soutěží, které tak trochu prověří, jak jsme na tom se znalostmi naší krásné země. Víte třeba jak vysoká je Pálava, nebo jak stará je Věstonická Venuše nebo co to je šporhelt? Odpovědi na tyto a ještě řadu dalších otázek budou hledat nebo možná spíš jen hádat herečka Jitka Čvančarová, zpěvačka Marta Jandová, tanečník Jan Onder a herec Otakar Brousek mladší.
Do pořadu zapojíme i samotné diváky na mikulovském náměstí, takže rozhodně nudit se nebude nikdo ani tam a jak věříme, ani u televizních obrazovek. Kumpánovi muzikanti a cimbálový soubor Jožky Šmukaře jsou garanty dobré hudební zábavy, obzvlášť když s nimi vystoupí i takové hvězdy jako houslový virtuóz Pavel Šporcl nebo legenda naší popmusic Hana Zagorová a stejně tak jako i všichni přizvaní hosté, kteří budou v nejlepších rukách dvou hostitelů – Aleše Hámy a Jožky Šmukaře. Pojďme se tedy společně pobavit Po našem… tentokrát z Mikulova.

Foto

Video – píseň Rybičko zlatá, přeju si

Video – píseň – společná – Tancuj, tancuj…

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>